Jannik Hansen dybt utilfreds

Ishockeyspilleren er voldsomt utilfreds med sit hold Vancouver Canucks, der har underpræsteret i de seneste to kampe i NHL-finalerne.
Jannik Hansen håber, at hans hold Vancouver Canucks kan rejse sig og vinde over Boston Bruins i NHL-finalerne. Arkiv
Jannik Hansen håber, at hans hold Vancouver Canucks kan rejse sig og vinde over Boston Bruins i NHL-finalerne. Arkiv Foto: AP/The Canadian Press, Darryl Dyck / POLFOTO

Jannik Hansen er tydeligt skuffet over sit hold Vancouver Canucks spil i de seneste to NHL-finaler mod Boston Bruins, der vandt 4-0 i den seneste kamp i nat.

Vancouver Canucks førte nemlig 2-0 i kampen, men Boston Bruins er kommet godt igen og har fået udlignet, så det nu står 2-2 i bedst-ud-af-syv-serien.

Og det er ikke godt nok, hvilket der rettes op på i den næste finalekamp i Vancouver, mener Jannik Hansen.

"Nu er det helt lige igen, nu er det en serie, der er bedst af tre kampe, i stedet for bedst af syv. Og vi har to kampe på hjemmebane og en til her i Boston, så det ser stadig fornuftigt ud. Men vi skal komme med en helt anden indstilling i næste kamp, hvis vi skal være med," siger Jannik Hansen til tv2sport.dk.

Det er specielt Vancouvers manglende evne til ikke at udnytte et overtag i chancer i begyndelsen af kampen mod Boston, der ærgrer den danske back.

"Det var selvfølgelig heller ikke godt nok. Jeg synes, vi havde flere chancer end dem, især i første og starten af anden periode," siger han.

Kilde: tv2sport.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.