Når man tre gange i streg har fået kåret sin restaurant til verdens bedste, så skorter det ikke på gæster. Heller ikke selvom man tager restauranten og rykker den til et helt andet land.
I 10 dage har Nomas chefkok René Redzepi serveret sin berømte mad i London i en såkaldt pop-up restaurant - altså en restaurant, der åbner for en begrænset periode.
Og det er populært. Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg har blandt andet den verdensberømte kok Jamie Oliver gæstet restauranten, og han fik - lige som de andre gæster - serveret levende myrer.
Det gjorde Berlingskes anmelder Søren Frank også, da han tidligere på året besøgte Noma på Christianshavn.
Også fysikeren Stephen Hawking og skuespilleren Stephen Fry har fået én af de eftertragtede pladser hos Redzepi.
I et interview med nyhedsbureauet fortæller Redzepi, at Noma har mellem 30.000 og 100.000 booking-forespørgsler om måneden, og at de netop har haft en lørdag aften med 1200 mennesker på venteliste til et bord. Der er plads til 40 gæster i restauranten.