Jaggers datter vil ligne Madonna
Sangeren Mick Jaggers datter, Georgia May Jagger, er dybt inspireret af sangerinden Madonnas tøjstil.

Når Georgia May Jagger skal klæde sig på om morgenen, er det med popikonet Madonna i tankerne. Ifølge hjemmesiden Female First er hun nemlig dybt inspireret af den modne sangerinde.

Den 20 år gamle datter af Rolling Stones forsangeren Mick Jagger og den tidligere supermodel Jerry Hall har gennem hele sin barndom og ungdom altid været fascineret af Madonna.

- Jeg har altid beundret Madonnas musik og stil. Hun genopfinder sig selv hele tiden, konstaterer May Jagger.

Derfor er det også en ære for hende at være ansigtet udadtil i Madonnas kampagne for "Efteråret 2012 Material Girl", hvor May Jagger er blevet fotograferet under sangerindens generalprøver i Nassau Coliseum i maj.

- Jeg havde det så sjovt under arbejdet på kampagnen. Jeg brugte meget af min barndom backstage bag højttalerne. Så fotograferingen gav mig en masse minder fra dengang, fortæller May Jagger.

Rolling Stones datteren lægger da heller ikke skjul på, at hun selv synes, at hun minder om Madonna og derfor godt kan bære ikonets stil.

- Jeg synes, at jeg repræsenterer Madonnas stil fra hendes unge dage. Der er mange piger på min alder, der forsøger at ligne hende. Det er en ungdommelig og sjov og bekymringsfri stil, hun står for, vurderer May Jagger.

/ritzau/