Jacobs mangler fortsat NDoyes erstatning
FCK's cheftræner vil efter stjerneangriberen Dame N'Doyes afgang fortsat ikke kalde sit angreb komplet.

FC København er med sejren over belgiske Club Brugge blot to kampe fra gruppespillet i Champions League, og det får cheftræner Ariël Jacobs til at insistere på behovet for at hente endnu en angriber til klubben.

For selvom både Cesar Santin, Mustafa Abdellaoue og unge Andreas Cornelius er kommet ganske fint i gang med den ny sæson, er der fortsat et stort hul efter senegalesiske Dame N'Doye.

- Det er selvfølgelig klubbens og Carsten V. Jensens beslutning, hvad der skal ske med truppen.

- Vi mistede en topscorer, og så har vi omvendt fået en ung spiller (Andreas Cornelius, red.) i gang, og han ser spændende ud, siger Ariël Jacobs til Ekstra Bladet.

Men bare fordi den 19-årige Cornelius har leveret tre mål i sæsonens første fire superligakampe, går vicemestrene en travl sæson i møde og er derfor nødt til at få tilført endnu flere offensive muskler.

- Vi kommer til at spille tre kampe på en uge i mange perioder i efteråret, og derfor får vi nok brug for en fjerde angriber til truppen.

- Ikke bare for at styrke truppens kvalitet, men lige så vigtigt for at styrke bredden i truppen, siger den belgiske træner til Ekstra Bladet.

Fredag middag trækkes der lod til den sidste og afgørende runde om adgangen til Champions League, hvor FC København skal levere på allerhøjeste niveau for at have en chance for at gå videre.

Således risikerer de danske vicemestre for eksempel at møde Udinese, der endte på en imponerende 3.-plads i Serie A i sidste sæson, eller spanske Málaga, der kun blev overgået af Real Madrid, FC Barcelona og Valencia i La Liga.

De øvrige potentielle CL-modstandere er franske Lille, tyske Borussia Mönchengladbach samt tyrkiske Fenerbahce.

/ritzau/