Jacobs kæmper for at motivere NDoye i FCK
FC Københavns nye træner satser på at motivere N'Doye til at spille den kommende superligakamp.

FC Københavns nye træner, Ariël Jacobs, er kommet på en stor opgave hos de forsvarende vicemestre, hvor holdets absolutte stjerneangriber Dame N'Doye ikke kan tage sig sammen til hverken at træne eller spille kamp.

Hans tanker kredser angiveligt om et snarligt klubskifte.

I årets første superligakamp så Jacobs sig derfor nødsaget til at placere N'Doye på tribunen, og siden har han arbejdet hårdt for at få senegaleseren til at forstå, at han må kæmpe for klubben, indtil han har fundet en ny.

- Jeg føler en forandring, og jeg tror, at han er blevet overtalt af situationens alvor. En, to, tre klubber er måske interesserede, men lad os være ærlige: Så længe der ikke er konkrete tilbud, må han ikke snyde FC København, siger belgieren til Jyllands-Posten.

Træneren vil dog ikke love, at N'Doye spiller, når holdet søndag møder Sønderjyske i Haderslev.

- Det tager altid noget tid at få spillere til at forstå tingene, og man må gentage tingene dag efter dag, siger han til avisen.

Tirsdag meddelte FCK, at man ligger i forhandlinger med flere klubber om et salg af angriberen, men at der endnu ikke er opnået en aftale.

Blandt andet skulle tyrkiske Trabzonspor have vist interesse for spilleren og sågar have holdt et møde med de danske vicemestre om en eventuel handel.

Også franske Lille og russiske Rubin Kazan har været nævnt som mulige aftagere af Superligaens største profil.

/ritzau/