J. Lo forsøger at lukke munden på sladrehank
En tidligere chauffør for Jennifer Lopez har truet med at afsløre fortrolige oplysninger, der ville være meget pinlige for Lopez. Nu svarer sangstjernen igen med sagsanlæg. Foto: Amanda Cogdon/GNU Free Documentation License/Wikimedia Commons
Jennifer Lopez har fået nok af sin tidligere chauffør, der truer med at afsløre sangfuglens hemmeligheder.

Jennifer Lopez har sagsøgt sin tidligere chauffør for pengeafpresning. Det skriver sladdersiden tmz.com.

Lopez hævder, at chaufføren forlangte 2,8 millioner dollar (16,8 millioner kroner) for ikke at fortælle medier og myndigheder om hemmeligheder, han havde overhørt, mens han kørte hende fra sted til sted.

Sagen kommer, efter at chaufføren, Hakob Manoukina, hævdede, at han var blevet tvunget til at sige op, efter stjernens manager Benny Medina havde skældt ham ud i fuld offentlighed.

I sagsakterne, som Tmz er kommet i besiddelse af, står, at Lopez hævder, at Manoukian blev beruset af magt og ville styre hele hendes sikkerhedsstab og have flere penge for det.

Da han blev sat på plads, skulle han ifølge stjernen have gjort gengæld ved at true med at afsløre fortrolige oplysninger, der ville være meget pinlige for Lopez.

Og det bliver værre endnu. J. Lo siger, at Manoukian truede med, at hvis han ikke fik 2,8 millioner dollar, så ville han gå til myndighederne og få hende strafforfulgt.

Jennifer Lopez har sagsøgt chaufføren for over 20 millioner dollar (120 millioner kroner) i skadeserstatning.