Italiensk forstærkning til Fulham
Claus Jensens klub, Fulham, har sikret sig en markant offensiv forstærkning, idet den italienske angriber Vincenzo Montella har skrevet under på en seks måneders lejekontrakt.

Claus Jensen og resten af Fulham-mandskabet kan se frem til at få en markant forstærkning, idet London-klubben har sikret sig Roma-angriberen Vincenzo Montella, skriver Expressen.se.

Montella har skrevet under på en seks måneder lang lejekontrakt med den engelske klub, hvor han håber på at få mere spilletid, end han har fået i Roma i denne sæson.

»Jeg har brug for at spille, og kamptræning er meget vigtigt for mig. Jeg ved, at det får jeg her, så sammen med klubben besluttede jeg mig for denne løsning. Men det er intet farvel til Roma,« siger Montella til AP.

Montella havde sin glansperiode i begyndelsen af dette århundrede, og han var en vigtig brik på det Roma-mandskab, der vandt det italienske mesterskab i sæsonen 2000-2001, hvor han blev noteret for 13 mål. I denne sæson har han siddet meget på bænken, men har dog stadig fundet vej til netmaskerne tre gange i Serie A.