Italiener overlister Søren Kragh i Paris Tours-spurt
Cykelrytteren Søren Kragh Andersen var tæt på at vinde løbet Paris Tours, men måtte nøjes med andenpladsen.

Den italienske cykelrytter Matteo Trentin (Quick-Step) vandt søndag klassikeren Paris Tours. Danske Søren Kragh Andersen (Sunweb) blev nummer to i løbet.

Det var Trentins anden Paris Tours-triumf på tre år, og det var en fin afskedsgave til Quick-Step, da han i 2018 skifter til Orica-Scott.

- Jeg gjorde det samme som for to år siden, da jeg vandt. Men denne gang var det i et stort felt. Men med de våde veje blev det mere teknisk. Jeg kunne se, at feltet var trukket ud, og at det kostede kræfter, siger vinderen efter løbet.

- Det er en god måde at takke holdet efter syv år. Jeg sagde, at det bedste ville være at vinde, og det gjorde jeg. Det er åbenbart Quick-Steps løb, men næste år er jeg ikke på holdet, så jeg håber, at det er mit løb i stedet.

Mod løbets afslutning stod det klart, at vinderen skulle findes blandt de tre udbrydere Søren Kragh, Matteo Trentin og Niki Terpstra (Quick-Step).

Terpstra kørte leadout for sin hurtige holdkammerat Trentin, og det endte med en Quick-Step-triumf.

Terpstra åbnede på den sidste kilometer, og både Kragh og Trentin gik med. Det så ud til, at danskeren var ved at tage sejren, men Trentin var for hurtig. Han fløj forbi danskeren og tog sejren.

Ærgerligt for danskeren, der ellers gjorde, hvad han skulle, men Trentin var for hurtig på dagen.

/ritzau/