Italien fik også en trist VM-generalprøve
Danmarks kommende modstandere i VM-kvalifikationen tabte 1-2 til England i onsdagens venskabskamp i Schweiz.

De italienske EM-finalister viste defensive svagheder, da de onsdag aften tabte 1-2 til England i en testkamp på neutral grund i Bern i Schweiz.

Den kommende danske modstander lagde ellers stærkt fra land. I det 15. minut bragte Romas midtbanespiller Daniele De Rossi italienerne på 1-0 på et stærkt hovedstødsmål.

Efter at have sundet sig i 10 minutters tid fik englænderne slået tilbage. Everton-spilleren Phil Jagielka kastede sig frygtløs ned i et lavt indlæg og fik dirigeret bolden i det lange hjørne. Italiens målmand, Salvatore Sirigu, var chanceløs i situationen.

Det var Italien, der havde bolden mest i første halvleg, men der var chancer til begge hold i en god og afvekslende kamp.

Og underholdningen på det halvtomme stadion fortsatte fra anden halvlegs begyndelse, hvor Italien burde have bragt sig foran igen efter store tilbud til Mattia Destro og Federico Peluso.

England bed også fra sig.

I det 72. minut var det marginaler fra, at England fik scoret. Først reddede Sirigu mirakuløst, og derefter røg bolden via Peluso på den italienske stolpe.

Syv minutter senere blev England belønnet. Jermain Defoe trykkede flot af på kanten af feltet, og bolden strøg i det lange hjørne. Målmand Sirigu var ikke helt uskyldig i den situation.

1-2 blev også slutresultatet, og dermed fik England revanche for kvartfinalenederlaget ved sommerens EM-slutrunde.

De andre kommende danske modstandere spillede også onsdag. Bulgarien vandt hjemme i Sofia med 1-0 mod Cypern. Tjekkiet, som Danmark møder i den 8. september, spillede 0-0 ude mod Ukraine.

Armenien tabte hjemme med 1-2 mod Hviderusland. Og tirsdag vandt den sidste af Danmarks kvalifikationsmodstandere, Malta, med 3-2 over San Marino.

/ritzau/