Ishockey: Gentofte bliver taberdømt i fire kampe
Mikkel Ankjær Nielsen (billedet) og Herlev Eagles får ikke tildelt skrivebordssejre mod Gentofte Stars, som til gengæld taberdømmes i fire andre kampe. Foto: Jan Korsgaard/free
For mange udenlandske spillere på kontrakt betyder, at Gentofte Stars bliver taberdømt i fire ligakampe.

Ishockeyholdet Gentofte Stars har haft ni udenlandske spillere på kontrakt i en periode i denne sæson, og det er en enkelt mere end de tilladte otte.

Det betyder, at holdet taberdømmes i de fire kampe i Metal Ligaen, der er spillet mellem 9. og 29. december 2015. Det meddeler Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside.

Resultaterne af alle kampene vil blive ændret til 0-5, men på pointkontoen mærker Gentofte ikke det store til ændringen, da alle fire kampe i forvejen var endt i nederlag.

Derfor bliver Gentofte stående på 35 point i tabellen.

Til gengæld bliver holdets målscore en del dårligere efter kendelsen. I stedet for en målscore på 6-13 fra kampene, hedder den nu 0-20.

29. december vandt Gentofte 5-2 ude mod Herlev Eagles, men det resultat bliver ikke ændret. Det samme er tilfældet for det samme opgør i Gentofte dagen efter, hvor Gentofte vandt med 2-1.

Herlev har forsøgt at klage over, at Gentofte også skulle have haft en ulovligt sammensat trup til de kampe, men den klage har DIU afvist.

/ritzau/