Inter skrev klubhistorie
Med sin ellevte sejr i træk, denne gang på 2-1 over Atalanta, slog Inter lørdag klubrekorden på ti sejre i træk. Samtidig lægger de sig solidt på førstepladsen i den italienske Serie A forud for vinterpausen.

Det har været et forrygende efterår for den italienske fodboldklub Inter.

Lørdag fik de således deres ellevte sejr i træk ved at slå Atalanta 2-1 på hjemmebane. Det var ellers Atalanta, der kom foran efter et kvarters spil på mål af Christiano Doni.

Længe så det ud som om, det ikke skulle lykkes Inter at slå klubrekorden på ti sejre i træk. Men i det 65. minut fik Adriano udlignet, og blot ti minutter senere fik Inter en hjælpende hånd af gæsterne, da Simone Loria laver selvmål.

Med elleve sejre i træk tangerer Inter ligeledes rekorden med flest sejre i træk i hele ligaen. De ligger nu side om side med Roma, der sidste år også præsterede at få elleve sejre i træk.

Med en 2-0 sejr hjemme over Cagliari, på mål af Rodrigo Taddei og Alessandro Mancini, hænger Roma dog på i topstriden og kan gå til vinterpause på andenpladsen syv point efter Inter.

Danske Martin Jørgensen var med fra start og fik 80 minutter på banen, da Fiorentina slog Messina 4-0. I første halvleg på mål af Luca Toni, Alessandro Potenza og Fabio Liverani.

Det var absolut ikke Messinas dag, og ud over at indkassere de tre mål indkasserede Marco Kpolo i slutningen af første halvleg sit andet gule kort, så udeholdet måtte spille anden halvleg med kun ti mand på banen. Det udnyttede Fiorentina til endnu en scoring ved Adrian Mutu kort efter pausen.

Fiorentinas anden danske spiller Per Krøldrup måtte se hele kampen fra bænken.

Det samme gjorde sig gældende for Regginas danske spiller Nickie Nielsen. Han var dog ikke manglet på banen, idet Reggina fik en komfortabel sejr over Empoli på 4-1.

Også Milan formåede at hente lidt oprejsning efter en sølle indsats i første halvdel af sæsonen ude mod Udinese, hvor de vandt 3-0.