Inter kan skrive historie
Den italienske topklub Inter kan skrive klubhistorie med en sejr over Atalanta, når de to klubber lørdag tørner sammen i den sidste kamp inden vinterpausen.

Det har været et forrygende efterår for den italienske klub Inter. Med ti sejre i træk fører klubben den italienske Serie A. Og med endnu en sejr over Atalanta lille juleaftensdag - den sidste kamp inden vinterpausen - kan spillerne ligeledes skrive klubhistorie med flest vundne sejre i træk.

Med en sejr vil klubben desuden tangere endnu en rekord og komme op på siden af Roma, der med elleve sejre i træk i øjeblikket har rekorden for flest sejre i træk i den italienske Serie A.

Den rekord satte Roma sidste år. I år må klubben nøjes med en andenplads i ligaen, syv point efter Inter, der således er sikker på at overvintre på førstepladsen i den samlede stilling.

Det er dog ikke rekorder, som Inters træner Roberto Mancini tænker på forud for lørdagens kamp:

»Statistikken siger, at det hold, der ligger nummer et halvvejs inde i sæsonen, som oftest også vinder mesterskabet, så jeg håber, vi kan bekræfte den statistik. Hvad angår rekorden tror jeg dog ikke, det vil være noget, folk vil synes er vigtigt, hvis ikke vi står med pokalen, når sæsonen er slut,« siger Mancini til uefa.com.