Ingen nytårsfest til Caroline

Caroline Wozniacki starter tennis-året allerede 1. januar.
Caroline Wozniacki har ikke megen tid til at fyre hverken heksehyl eller nytårsraketter af.
Caroline Wozniacki har ikke megen tid til at fyre hverken heksehyl eller nytårsraketter af. Foto: Colourbox

Der bliver nok ikke til meget mere end et mikroskopisk stykke kransekage og et enkelt glas jordbær-champagne for Caroline Wozniacki nytårsaften.

Allerede 1. januar starter hendes sæson nemlig med en opvisningskamp mod hviderusseren Victoria Azarenka i den thailandske ferieby Hua Hin. Og dagen efter står den på den første kamp mod USA ved VM for mixed-hold, Hopman Cup, tusindvis af kilometer væk i australske Perth.

Det skriver sporten.dk.

"Umiddelbart lyder det som et hårdt program. Men hun skal nok klare det. Og ingen af opgaverne ligger jo specielt højt placeret på hendes prioriteringsliste i den ny sæson," siger den tidligere Davis Cup-spiller, Peter Bastiansen, til sporten.dk og tilføjer:

"I 2012 stiller hun skarpt på Grand Slam-turneringerne. Det forstår jeg godt. Hun har i over et år ligget nummer et på verdensranglisten. Nu er det tid for hende at sætte sig nye mål."

Caroline Wozniacki befinder sig allerede i Thailand, hvor hun har brugt dagene mellem jul og nytår på sightseeing sammen med sin nordirske kæreste, golfspilleren Rory McIlroy.

Australian Open begynder 16. januar i Melbourne.

Kilde: Sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.