Ingen klarhed om portør-overenskomst
Et længere møde fredag formiddag resulterede ikke i en ny aftale for portørerne på Rigshospitalet. Alligevel har portørerne genoptaget arbejdet.

Portørerne på Rigshospitalet er igen i arbejde og ifølge fællestillidsmand Claus Poulsen, er der ikke grund til at nedlægge arbejdet igen foreløbigt.

Fredag formiddag mødtes de stridende partere i sagen om, hvorvidt Rigshospitalets portører skal overgå til FOA’s overenskomst, som Danske Regioner vil have, i stedet for at blive under deres hidtidige overenskomst med Lager, Post og Servicemedarbejdernes Forbund, der hører under 3F.

Mødet gav ingen umiddelbar klarhed over situation, og parterne skal mødes igen på tirsdag. Men fællestillidsmand Claus Poulsen var efter mødet optimistisk i forhold til et nyt møde.

»Efter min mening har Danske Regioner ikke været afvisende i forhold til at forhandle,« siger han.

Også Bjarne Høpner, formand for Lager, Post og Servicemedarbejdernes Forbund var tilfreds efter parternes første møde efter en lille uges strejke.

»Vi forhandler ikke gennem pressen, men på tirsdag mødes vi og finder en løsning. Og jeg tror på, at vi finder en løsning, alle kan være tilfredse med,« siger Bjarne Høpner.