Ikonisk rocksanger kræftsyg
Eddie van Halen (Edward Lodewijk Van Halen) er en hollandsk/amerikansk guitarist, som sammen med brormand, trommeslageren Alex Van Halen, og bassisten Mark Stone og sanger David Lee Roth, stiftede rockbandet Van Halen i Los Angeles tilbage i 1972.
Amerikanske Eddie van Halen har halskræft.

Manden bag bl.a. monsterhittet "Jump" har igennem længere tid hemmeligt rejst fra USA til Tyskland for at få behandlinger mod sin kræft i halsen. Og det ser ud til at virke, da han har holdt kræften i ave.

Det er dog først nu, at nyheden om kræftbehandlingerne for den 64-årige sanger er sluppet ud. Det er det sædvanligvis godt underrettede site TMZ.com, som bringer nyheden her til morgen.

Forgiftning

Ifølge Eddie van Halen selv stammer kræften fra et metalplekter, som han altid igennem sine mange koncerter i sine yngre dage opbevarede i  munden. På et tidspunkt har lægerne måtte fjerne en tredjedel af hans tunge – ligeledes på grund af kræft.

Selv om rygterne er mange, så siger venner i den legendariske musikers omgangskreds, at han faktisk er o.k. og fortsætter med at flyve til Tyskland, som han har gjort de sidste fem år.

via Listen To News