Igen manglede skyttetalent kun millimeter
Stine Nielsen måtte endnu engang se en finaleskydning passere hende forbi med få millimeter.

Forleden var det bare 0,2 point, der skilte Stine Nielsen fra en finaleplads på 10 meter riffel, og lørdag gentog historien sig for skytten.

Hun var blot et enkelt point fra at nå med i omskydningen om en plads blandt de bedste otte på 3x20 skud på 50 meter-banen.

- Jeg lavede tre 9,9'ere, som var tæt på at være 10'ere, men jeg kæmpede rigtigt godt og blev ikke sur. Jeg arbejdede rigtigt godt med mig selv.

- Resultatet i sig selv ville være megagodt for mig normalt, men det rækker bare ikke helt her ved OL, siger Stine Nielsen.

Hun kom ikke alt for godt fra start med 195 point på sine 20 liggende skud.

- Den var ikke helt god. 195 er ikke godt nok, men omvendt var min knælende skydning helt suveræn. Det var den bedste start, jeg har skudt i to år eller sådan noget, siger hun.

Det var mest vinden, der drillede i begyndelsen, mens hun til gengæld fik justeret fornuftigt for den regn og det solskin, der faldt undervejs.

Alt i alt er den 21-årige skytte meget glad for præstationen i sit første OL nogensinde.

- Jeg vil tænke positivt fremad. Jeg kan ikke være utilfreds med en 9.-plads og en 11-plads ved mit første OL, det har jeg også fået at vide. Og selvfølgelig er jeg med i Rio om fire år, siger hun.

/ritzau/