Ibi Støving: Derfor var jeg nøgen

Danmark
Ibi Støving gik nøgen på scenen under torsdagens Zule Awards. Nu fortæller hun meningen med det hele. (Foto: Per Arnesen/TV2)

TV-værten Ibi Støving fortæller nu, hvorfor hun valgte at gå nøgen på scenen til torsdagens Zulu Awards i KB Hallen.

Ibi Støving skabte stor opmærksomhed, da hun under torsdagens Zulu Awards chokerede alt og alle ved at gå på scenen i KB Hallen uden en trevl på kroppen. 

Ibi Støving er normalt fuldt påklædt vært på TV2 Zulu-programmet “Date mig nøgen”, hvor det normalt er ukendte danskere, der smider tøjet i håbet om at komme en date. Men torsdag aften var det så hende selv, der smed tøjet. 

I et længere opslag på Instagram fortæller hun nu hvorfor, hun valgte at lave det overraskende nøgenstunt foran et stort publikum og rullende tv-kameraer. 

- I går gik jeg ud i mangfoldighedens tegn og stod ved vores program 'Date mig nøgen', og de forskellige kroppe der findes i Danmark. Vi er alle forskellige. Nogle har aldrig farvet hår, nogle har silikonebryster, nogle har fået taget silikonen ud (i mit tilfælde fordi jeg ikke længere havde lyst til at have dem, fordi de generede mig), nogle er piercede, nogle har tatoveringer, nogle har fået numseløft, andre træner meget, nogle slet ikke, skriver Ibi Støving, inden hun fortsætter i det velvoksne opslag.  

Gøre hvad der passer en

- Jeg talte om, at man er smuk, som man er. Men også i allerhøjeste grad om, at man skal gøre, hvad der passer en. Så længe man passer på sig selv og ikke lader sig diktere af andre mennesker og deres meninger. 

- Piger og drenge, mænd og kvinder, transkønnede og alle dem imellem skal alle føle, at vi må være her på jorden - uanset hvordan vi ser ud, og uanset hvad vi gør med vores kroppe. Det er vores egen. Og jeg gider egentlig ikke diskutere min krop, og hvad jeg render rundt og laver med den: mit budskab er netop: Gå ikke op i, hvad andre mener, lyder det fra Ibi Støving, som i kommentarfeltet får masser af anerkendende ord med på vejen fra folk, der synes hun har været modig. 

Se billedet af den nøgne Ibi her.

Zulu Awards kan ses søndag aften på TV2 Zulu. 

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko