Hygiejnebind i stormvejr
Det mest kvindelige "tilbehør" er blevet kønsneutralt. (Foto: Always)
LGBTQ-bevægelsen har fået Always til at droppe sit venus-tegn.

- Flyv jorden rundt 20 gange, smid plastik i naturen og æd alt det kød, du vil. Det bliver ikke klimaforandringerne, der gør det af med menneskeheden...

Sådan skriver en dansk facebook-bruger, og hun er ikke alene i forargelsen over, at hygiejne-giganten Always har besluttet at fjerne det feministiske venus-symbol på sin indpakning. Beslutningen blev taget, efter der i juni var kommet Twitter-beskeder fra LGBTQ-aktivister i England. En af dem lød sådan her: - Der er faktisk non-binære og transseksuelle, der stadig er nødt til at bruge jeres produkter, at I ved det.

Derfor har Always nu annonceret, at de vil fjerne venus-symbolet fra alle deres produkter, og de skriver ligeledes på Twitter, at de er taknemmelige for at høre folks meninger. Flere andre er dog – udover ovenstående facebook-bruger forargede over beslutningen.

- At fjerne det feminine symbol fra hygiejnebind og tamponer er stort set det samme som at nægte, at kvinder overhovedet eksisterer, siger Julie Bindel, som er feminist og forfatter, til Daily Mail og fortsætter:

- Vi bevæger os i retning af en fuldstændig eliminering af kvinders biologi. Det feminine symbol er blevet brugt af feminister i årtier. Det er kujonagtigt at overgive sig til LGBTQs agenda.

 

via Listen To News