Hvidt og Boldsen mangler fortsat millioner
Folkene bag fusionen mellem konkursramte AG København og KIF Kolding arbejder hårdt for at samle sponsorer.

Det er fortsat uvist, om det nye storstilede projekt i dansk herrehåndbold i form af resterne af konkursramte AG København og KIF Kolding nogensinde vil få et liv.

Sådan lyder meldingen fra en af idémændene bag projektet, den tidligere AGK-målmand Kasper Hvidt, der fredag formiddag fortsat kæmper for at samle de nødvendige sponsorer til projektet.

- Jeg er optimist, men man skal også forstå, at det er en stor opgave. Hovedsponsorater er der stadig mange af, siger Kasper Hvidt til TV2 News.

Ifølge flere medier skal der i løbet af fredagen være samlet tilkendegivelser for 15 millioner kroner fra sponsorer, og der er fortsat et stykke op, fortæller Hvidt.

- Vi har cirka fået to tredjedele af vores idé om en startkapital, men nu må vi jo så se, siger målmanden, som dermed angiveligt mangler omtrent fem millioner.

- Hvis det lykkes, bliver der afholdt et pressemøde i starten af næste uge, tilføjer han.

Visionen er at skabe "hele Danmarks håndboldhold", som KIF Kolding onsdag omtalte projektet i en fondsbørsmeddelelse.

Pengene skal blandt andet gå til at lønne de tre tidligere AG København-spillere Kasper Hvidt og Joachim Boldsen samt Lars Jørgensen, der ellers har været sat i forbindelse med Team Tvis Holstebro.

Også svenskeren Kim Andersson, som AG København hentede til klubben op til denne sæson, er nævnt som en mulig del af projektet.

Projektet skal angiveligt hedde "KIF København", og planen er tilsyneladende, at holdet både skal træne og spille kampe i Jylland og i hovedstadsområdet.

Sidst i juli lukkede selskabet bag AG København, efter at først ejer Jesper Nielsen havde meldt sin afgang fra klubben og siden direktør Søren Colding.

Det efterlod flere topspillere uden arbejde - blandt andre Mikkel Hansen, Joachim Boldsen og Kasper Hvidt - og siden har der været uvished om deres fremtid.

Mikkel Hansen er efter alt at dømme ikke en del af planerne bag det nye projekt.

/ritzau/