Hva så, Lars Møller Madsen?
Håndboldspilleren Lars Møller Madsen er over to meter høj og vejer mere end 100 kilo. Alligevel fik han skæg for at se mere voksen ud.

 

Lars Møller Madsen spiller håndbold i Skjern. Han er ikke blevet udtaget til det nært forestående VM, men han var med på et afbud, da herrelandsholdet onsdag spillede testkamp mod Frankrig. Den tårnhøje storskytte spillede en fremragende kamp.

 Hva så, er det ikke lidt dumt, først at spille godt, når VM-holdet er blevet udtaget?
»Jo det kan man godt sige. Men det er jo aldrig dumt at spille godt. Jeg ved ikke, om jeg har været dårligt spillende, men der er andre, som har været bedre. Jeg har været lidt sløjt kørende. «

 

Var det ikke kun fordi, du var på hjemmebane i Skjern, at du spillede godt i onsdagens landskamp?
»Nej hele holdet spillede godt, fordi vi havde noget, vi skulle have rettet op på efter de seneste testkampe. Det går lettere, når de andre på holdet også spiller godt. Der er altid god opbakning, når man spiller landskamp i Danmark. Det er jo på hjemmebane, uanset om det er i Skjern eller et andet sted.«

 Hvad med dit skæg, hvorfor har du det?
»Det er jo lidt nemmere, når man ikke behøver barbere sig hver dag. I starten fik jeg det for at se mere voksen ud.«

 Du er over to meter høj og vejer mere end 100 kilo, hvorfor ville du se mere voksen ud?
»Man altid bruge at se lidt mere voksen ud.«

 Lars Møller Madsen kan komme med til VM, hvis en af de udtagne spillere bliver skadet. Desuden har landstræner Ulrik Wilbek mulighed for at skifte to spillere i truppen ud efter de første tre kampe.

’Hva’ så’ er DNY’s nye sportsserie, hvor vi stiller alle de skæve og provokerende spørgsmål til aktuelle sportsfolk - med et glimt i øjet naturligvis.