Husspektakler fører til 211.000 nedgravede kroner i Thy
En narkohund fandt en formue gravet ned i en baghave. De fleste af pengene blev konfiskeret på grund af gæld.
Søndag fandt en narkohund 211.000 kroner, der var gravet ned i en have. På grund af gæld til det offentlige mistede ejeren langt de fleste af dem. Arkivfoto.
Søndag fandt en narkohund 211.000 kroner, der var gravet ned i en have. På grund af gæld til det offentlige mistede ejeren langt de fleste af dem. Arkivfoto. Foto: Johansen Linda/Free

Nogle gange udvikler en sag for politiet sig i en noget anden retning, end der i første omgang var lagt op til.

Det kan Midt- og Vestjyllands Politi skrive under på, efter at en sag om husspektakler førte til fundet af en nedgravet formue.

Søndag blev politiet kaldt ud til sag om husspektakler på en adresse syd for Hurup i Thy. Da betjentene var i færd med at mægle mellem parterne på stedet, kom det frem, at der muligvis blev solgt narko fra adressen.

Det skriver TV2 Nord på sin hjemmeside.

Oplysningen fik betjentene til at tilkalde en narkohund, der gik i gang med at snuse rundt. Den fandt dog ikke ulovlige stoffer, men derimod 211.000 kroner i kontanter, der var gravet ned i baghaven.

Manden forklarede ifølge TV2 Nord, at pengene var pensionsmidler, og penge han havde tjent ved handel med biler.

Uheldigvis for ham viste det sig, at han havde en stor gæld til det offentlige, så han fik kun lov at beholde 2500 af de mange kroner.

Politiet er nu er ved at undersøge, om der er hold i anklagerne om narkohandel fra adressen, skriver TV2 Nord.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.