Hunde-hader spreder frygt: Sparker og slår
Normalt er en luftetur fryd og gammen for vovsen, men et par hunde fra Vellerup har haft dårlige oplevelser for nylig. Hunden på fotoet her er så vidt vides glad og tilfreds. Colourbox / Modelfoto
I Vellerup i Frederiksund Kommune har en mand set sig gal på de lokale hunde og deres ejere. Politiet er på sporet af ham.

Hundeluftere i Vellerup, der ligger i Frederikssund Kommune, er ikke de tryggeste i øjeblikket. Det er to gange i år sket, at en ejer på tur med sin hund er blevet passet op af en vred mand. Det skriver Lokalavisen.dk.

Hunde-haderen slog til torsdag i denne uge, hvor 24-årig kvindelig hundeejer var ude med hunden ved ni-tiden om morgenen. Da hun kom gående på en mark med sin hund, så hun en mand gå længere fremme.

Manden opdagede kvinden, stoppede op, ventede på hende - og da hun nåede hen til ham, begyndte han ifølge politiets oplysninger at sparke ud efter hunden, som han ramte, så den røg et par meter væk.

Politiet har en stærk formodning

Kvinden blev voldsomt forskrækket, men fik spurgt manden, hvad han havde gang i - og så begyndte han at slå ud efter hende og fik ramt hende i ryggen.

Tidligere på måneden, 3. januar, var den også gal i Vellerup, hvor en mand - som politiet antager er den samme som fra episoden forleden - tog fat i en kvindelig hundelufter og sagde, at han ville sørge for, at hun ikke havde en hund mere, hvis hun ikke kunne gå ordentligt med den.

Nordsjællands Politi har en stærk formodning om, hvem den pågældende mand er, og efterforsknings-koordinator Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi siger til Avisen.dk, at politiet vil tage fat i manden, som står til et par sigtelser.