»Hun kaldte mig en perkerluder«
Dom ? To piger på 15 og 16 år straffede en anden pige så voldsomt på diskotek »Broen« i Århus, at de i går sad i grundlovsforhør anklaget for vold. Dommeren mente, at de to var så farlige, at de blev varetægtsfængslet i fire uger

De to spinkle piger står i baren på diskotek »Broen« i Århus.
Den ene er 15 år gammel og har skulderlangt mørkt hår. Hun er ikke ret høj. Pigen har ikke gået fast i skole siden 6. klasse, og hendes tid går med at hænge ud sammen med vennerne.
Hendes veninde har langt hår, der går helt ned midt på ryggen, og hun er et hoved højere. Hun går heller ikke i skole.
Det er den 27. december 2006. Pigerne er ikke fulde, selvom de har været til »førfest« hos en veninde.
Pludselig får de øje på en blond pige, som også har været med til førfesten. Og det er ikke gode minder, de to piger har om den blonde, sagde de i går i retten.
»Hun (offeret, red.) kaldte mig en perkerluder, og at min kusine er verdens største luder,« forklarer den 16-årige pige, der ligesom veninden ellers er etnisk dansk.
Derfor løber hun over til pigen og griber hendes lange, lyse hår bagfra, så pigen krænger bagover. Samtidig hamrer hun sit knæ ind i pigens ryg og nakke.
Da hun er færdig, tager hendes 15-årige veninde over.
Den blonde pige er faldet ned på knæ, men hun bliver hevet op i håret, så den mørkhårede pige kan sparke hende i ansigtet. Hun sparker flere gange, for hun er sur.
Vagterne fra diskoteket kommer løbende, og voldspigerne forsvinder.
På gulvet ligger flere lyse totter af den blonde piges hår.