Hulk-datter nøgen i hundebur

Den blonde model og reality-stjerne, Brooke Hogan, smider kludene i ny PETA-kampagne. Det blev dog for meget for wrestler-far Hulk Hogan.
Den professionelle wrestler Hulk Hogan med sin frisindet og dyreelskende datter.
Den professionelle wrestler Hulk Hogan med sin frisindet og dyreelskende datter. Foto: colourbox

I en ny kampagne for dyrevelfærdsorganisationen PETA kan man se den 23-årige reality-stjerne, Brooke Hogan, indespærret i et bur. Vel at mærke frivilligt - og uden en trævl på kroppen.

Og det blev for meget for den velformede models kendte far, den professionelle wrestler Hulk Hogan, skriver The Daily Mail.

Da de frække sort/hvid-fotos til kampagne blev offentliggjort kastede den beskyttende far sig derfor over billedet af datteren for at dække hendes ædlere dele.

Brooke Hogan er dog stolt af - i bogstaveligste forstand - at ligge krop til for at beskytte dyrenes rettigheder.

"Jeg ville være glad for at have mine fem minutter med en af disse dyremishandlere i en mørk gyde," forklarer den blonde dyrerettighedsforkæmper ifølge hjemmesiden.

Den kendte wrestler-datter slutter sig med kampagnebillederne til en lang række af andre berømtheder, der har smidt kludene for PETA.

En liste der blandt andet rummer navne som Baywatch-stjernen Pamela Anderson, Torn-sangerinden Natalie Imbruglia og Hollywood-skuespilleren George Clooneys eks-kærste Elisabetta Canalis.

Se de blottede bur-billeder fra kampagnen HER.

Kilde: Daily Mail

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.