HSV-legende går til angreb på Arnesen
Uwe Seeler har efterhånden mistet tålmodigheden med Hamburger SV's danske sportschef Frank Arnesen.

Bølgerne går højt i den tyske storklub Hamburger Sport-Verein efter klubbens elendige start på den nye sæson.

I skudlinjen står først og fremmest den sportslige ledelse i form af sportschef Frank Arnesen og cheftræner Thorsten Fink, og siden 0-1-nederlaget mod Nürnberg i lørdags har de helt tunge navne meldt sig i kritikerkoret.

Således har HSV's største navn gennem tiderne, Uwe Seeler, efterhånden mistet tålmodigheden med Arnesen.

- Jeg er blevet bekymret, fordi jeg slet ikke ser nogen fremskridt. Og det skal en sportschef måles på, siger den tidligere angriber i avisen Die Welt og fortsætter kritikken af den danske sportschef:

- Han siger altid: Holdet skal nok komme i gang. Det kommer, det kommer, det kommer. Når jeg hører eller læser sådan noget, må jeg tit ryste på hovedet.

- Der er spillere i truppen, der ikke er gode nok til Bundesligaen, det må man sige helt åbent, lyder kritikken fra den 75-årige HSV-legende, der også er tidligere præsident i klubben.

HSV er den eneste klub, der har deltaget i samtlige 50 bundesligasæsoner, men i den nordtyske by er mange begyndt at frygte, at Bundesligaens sidste "dinosaur" rykker ned efter denne sæson.

Arnesen bliver skudt i skoene, at hans ellers berømte netværk ikke er så stort alligevel, fordi han i sit første år i klubben primært hentede spillere fra sin tidligere klub Chelsea.

Han bliver også beskyldt for at have undervurderet den tyske ligas styrke, fordi de fleste af de gamle Chelsea-reserver har vist sig som regulære flop i Hamburg.

HSV spiller næste gang på lørdag på udebane mod Werder Bremen.

/ritzau/