Dansk hotel i shitstorm: "Usle nazi-sympatisører"
Billedet her er fra demonstrationen lørdag. (Foto: Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix)
Modstandere af det svenske højrenationalistiske parti Alternativ för Sverige brugte Trustpilot som våben.

Modstandere af det svenske højrenationalistiske parti Alternativ för Sverige tog et våben i brug, som har overrasket Hotel Park Inn Radisson på Amager.

Ingen hoteller i Sverige ville huse partiets konference om det svenske EU-valg i maj, men det ville Radisson-hotellet og lagde lørdag lagde hus til - og kom i uventet modvind på nettet.

Mens konferencen blev afviklet samledes demonstranter foran hotellet for at vise deres utilfredshed med partiet og hotellet, fordi de husede konferencen, skriver Ekstra Bladet.

Der opstod ifølge avisen ingen former for ballade. Til gengæld har mange brugt internettet som våben, og givet hotellet flere end 100 et-stjernede anmeldelser på den populære forbruger-tjeneste Trustpilot.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dansk Politi passede på hotel og parti, da Alternativ för Sverige holdt EU-konference på Hotel Park Inn Radisson ved Femøren Metrostation tæt ved Amager Strandpark. Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

"Nej tak til nynazister"

Ekstra Bladet noterer, at "anmelderne" blandt andet har skrevet "nazi-supportere", "usle nazi-sympatisører" og "møgbeskidte toiletter og nazister på gangene".

Midt på formiddagen søndag kan man ikke længere finde ovennævnte kommentarer på Trustpilot.

Alligevel skal Hotel Park Inn på Amager og Radisson ikke forvente, at det er stilnet af.

I skrivende stund kan man under radisson.com på Trustpilot finde en kommentar fra "Kristina", som skriver: "Nej tak til nynazister. Jeg vil ikke bruge et sted, der byder nynazisterne fra 'Alternativet for Sverige' velkomne".

"Kristina" begyndte flere dage i forvejen, at sprede en-stjernede anmeldelser om arrangementet på Trustpilot. "Kristina" skrev blandt andet, at hun ikke havde "i sinde at bruge stedet", "når man vælger at huse nazister".

Den opdatering var rettet mod Comwell Conference Center i Ørestaden, som i første omgang havde sagt ja til at holde konferencen. Hotellet annullerede ifølge Ekstra Bladet aftalen af frygt for moddemonstrationer.

Hoteldirektør for Park Inn Radisson, Wicki Larsen, siger til Ekstra Bladet, at hotellet nu frygter kundeflugt, og samtidig ærgrer hun sig over, at man kan anmelde et hotel, som man ikke engang har besøgt.

Hun siger samtidig, at hotellet forholder sig neutralt over for politiske partier:

- Vi er af den holdning, at så længe man holder sig inden for lovens rammer, har alle politiske partier ret til at afholde en konference hos os, siger hun, og tilføjer at hun frygter aktionen på Trustpilot kan koste hotellet kunder.

via Listen To News