Hot dansker varmede op for Katy Perry

Den danske sangerinde Oh Land sparkede gang i festen for mange tusinde amerikanske tilskuere.
Amerikanerne er vilde med sangerinde Oh Land - her er hun fanget med indianer-look på scenen på årets Spot Festival i Århus.
Amerikanerne er vilde med sangerinde Oh Land - her er hun fanget med indianer-look på scenen på årets Spot Festival i Århus. Foto: Polfoto/GORM OLESEN

På musikscenen herhjemme har sangerinden Oh Land allerede slået sig godt fast som et varmt navn.

Men nu er amerikanerne for alvor også ved at få øjnene op for den talentfulde dansker med det borgerlige navn Nana Øland Fabricius.

En af dem er verdensstjernen Katy Perry, som derfor tyede til den danske sangfugl, da hun tirsdag aften skulle have varmet publikum op til en stor koncert. Det skriver B.T.

Kysse-Perry gav koncert i den amerikanske by San Diego for mange tusinde tilskuere, og på Twitter jublede Oh Land bagefter opvarmnings-jobbet:

"Ååh Gud. Det var bare den mest fantastiske oplevelse at spille for et hav af skønne San Diego mennesker. Jeg kan ikke vente med at gøre det igen og igen," skriver den begejstrede dansker, som også var vild med hovednavnet.

"Jeg er blæst omkuld af Katy Perrys show. Utroligt. Hun har en god humoristisk sans, og hun er en fantastisk performer," fortsætter de rosende ord på Twitter.

26-årige Oh Land bor for tiden i New York, og har også tidligere gjort sig bemærket for de amerikanske musikelskere i det populære talk-show 'Late Night with David Letterman'.

Kilde: B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.