Horsens: Vi spiller FCM ud af brættet
Spillerne fra Horsens var selv skyld i, at de smed to point væk mod FC Midtjylland, som fik 2-2 til sidst.

Hvis man spiller bedst, brænder en række 100 procents chancer, laver selvmål og tilmed lader modstanderne udligne med et kvarter igen, ja, så har man vist ret til at være skuffet.

Horsens burde have vundet over FC Midtjylland fredag aften. Det havde de også gjort, hvis de havde holdt hovedet koldt, og det var spillerne helt klar over

- FCM havde intet i dag. De blev spillet ud af brættet. Der var en konstant uro, når vi kom dybt på dem. Vi skabte utrolig mange chancer, siger Martin Spelmann.

Han skulle - efter eget udsagn - have scoret mindst to mål. Men han scorede ingen. Alligevel vil han trods alt ikke tage hele skylden for nederlaget.

- Jeg havde selvfølgelig en stor andel i, at vi ikke fik kampen lukket, men vi skulle altså stadig have holdt dem væk. Vi havde styr på dem, og det er ærgerligt, at vi smed to point væk i dag, siger han.

Cheftræner Johnny Mølby er helt enig:

- Jeg er dybt skuffet. Vi havde så mange chancer, så der skal ikke være tvivl om, at vi skulle have lukket kampen. Men også kredit til FCM, fordi de jagtede udligningen, siger han.

Horsens-anfører Morten Rasmussen er også ærgerlig. Men han mener dog ikke, at han var skyld i selvmålet.

- Jeg ved sgu ikke rigtigt, hvad jeg skulle have gjort anderledes, siger han opgivende.

- Bolden blev slået hårdt ind, og jeg troede, jeg kunne sparke den til hjørne. Så tog den lige skinnen, og så sparkede jeg den op i krogen, forklarer han.

Det var ganske rigtigt en svær bold, men Horsens kan alligevel takke sig selv for de mistede point. Det erkender anføreren også.

- Vi burde have ført med et par stykker ved pausen, men når man kun fører med ét, kan de andre jo få et heldigt mål, og det var jo, hvad der skete, siger han.

/ritzau/

via Listen To News