Horsens køber ind i OB
Den 27-årige midtbanespiller Magne Sturød skifter fra OB til AC Horsens, hvor han har fået et kontrakt på to år.

AC Horsens har købt den 27-årige Magne Sturød af superligakollegaerne fra OB. Midtbanespilleren tiltræder på en toårig kontrakt i Horsens 1. januar 2007.

Magne Sturød er en løbestærk spiller med både offensive og defensive kvaliteter, og det er tanken, at han i Horsens skal bruges på venstre eller den centrale midtbane.

Magne Sturød kom til OB fra den norske klub Sandefjord Fotball. Perioden i OB har i følge Magne Sturød været både lærerig og spændende:

»Jeg har været enormt glad for min tid i OB. Alle folkene omkring OB har behandlet mig rigtigt godt, og jeg har haft mange gode oplevelser sammen med gutterne i truppen. Derfor er det da også lidt trist at skulle forlade klubben. Jeg har lært meget i OB, hvor jeg har prøvet kræfter med fodbold på topniveau. Men nu føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt at komme videre på - først og fremmest for at kunne få mere spilletid,« siger han.

»Vi har været glade for Magne i den tid, han har været i OB. Den indsats, som Magne har ydet i OB, har været professionel, men vi respekterer hans ønske om mere spilletid. Derfor er salget til AC Horsens en god løsning for begge parter, og vi ønsker Magne held og lykke fremover,« siger OB?s direktør Kim Brink.

Magne Sturød har spillet ni kampe for OB i denne sæson, mens det er blevet til 18 kampe i alt.