Horsens føler sig snydt for klokkeklart straffe
Bo Henriksen var ikke helt tilfreds en episode før pausen, hvor Horsens måske blev snydt for et straffespark mod Vendsyssel. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Topscorer Kjartan Finnbogason og cheftræner Bo Henriksen følte sig snydt for et straffespark mod Vendsyssel.

Onsdag aften spillede AC Horsens på hjemmebane 0-0 mod Vendsyssel 0-0 i den første playoffkamp om en plads i Alka Superligaen i næste sæson.

En situation, der kunne have fået nettet til at blafre, opstod efter en god halv times spil, da Horsens' islandske angriber Kjartan Finnbogason følte sig snydt for et straffespark.

Finnbogason blev trådt over anklen af Vendsyssels Bjarke Jacobsen i straffesparksfeltet, men dommer Peter Kjærsgaard-Andersens fløjte forblev tavs.

Horsens-topscoreren var ikke i tvivl efter kampen.

- Der var klart straffe. Jeg fik et indlæg, hvor jeg gik på den blinde side af Bjarke Jacobsen, som trådte på min ankel, siger Kjartan Finnbogason.

- Jeg var 100 procent sikker på, at der var straffe, men den blev desværre ikke dømt, siger Horsens-angriberen.

Horsens-træner Bo Henriksen er helt enig med sin islandske angriber.

- For at sige det mildt blev vi snydt for et straffespark. Dommeren lavede en enkelt fejl - ellers dømte han en rigtig god kamp, mener Bo Henriksen.

- Straffesparket er klokkeklart, da han (Kjartan Finnbogason, red.) blev trådt over foden. Men sådan er fodbold nogle gange, konstaterer Bo Henriksen.

På søndag venter returkampen for Finnbogason og resten af Horsens-mandskabet. En kamp, som topscoreren ser meget frem til.

- Jeg tror på, at vi kan score i returkampen.

- Vi manglede lige den sidste energi og power, som forhåbentlig er tilbage på søndag, siger Horsens-angriberen.

Kjartan Finnbogason har lavet ti mål i denne sæson og er på vej til at blive Horsens-topscorer for tredje sæson i træk.

/ritzau/