Holstebros håndboldkvinder henter smal sejr i Randers
Randers HK-træner Niels Agesen var skuffet, da Randers hjemme tabte til TTH Holstebro i kvindernes bedste håndboldrække. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Et tæt opgør endte med udesejr til TTH Holstebro på 24-23, da klubben gæstede Randers HK's håndboldkvinder.

Randers HK var på jagt efter sin tredje sejr i træk i HTH Go Ligaen, men det lykkedes ikke fredag aften.

Her trak TTH Holstebro sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 24-23, og dermed spillede gæsterne sig op på tredjepladsen i rækken med otte point, mens Randers ligger nummer syv med seks point.

Randers tog imod med to friske ligasejre i bagagen, da klubben senest har besejret både mesterholdet, Nykøbing Falster Håndbold, samt Aarhus United.

Det var da også en skuffet Randers-træner Niels Agesen, der bagefter evaluerede opgøret.

- Jeg er meget skuffet. Vi havde chancerne til at vinde. Vi brændte for mange chancer, og vi brændte tre straffekast, og vi havde ellers godt styr på Holstebros angrebsspil.

- I sidste uge gik det hele vores vej, men i denne uge gør det ikke, og det er svært at skælde folk ud for at brænde, når spillerne gør, hvad de kan.

- Ligger man øverst i tabellen, så giver det selvtillid, det er klart. Ligger man nederst, kan det skabe noget usikkerhed, men vi skal ikke kigge så meget på tabellen. Vi skal kigge på vores egen præstation, siger Niels Agesen.

For TTH Holstebro handlede det derimod om at komme tilbage på vinderkurs efter to nederlag i træk til Esbjerg og Odenses håndboldkvinder.

Hjemmeholdet kom bedst ind i opgøret med føringer på både 5-2 og 7-4, inden Line Mai Nørgaard Hougaard udlignede for gæsterne og også bragte TTH foran 8-7 efter et kvarter.

Hos Randers førte landsholdsfløjen Maria Fisker an med fem scoringer på fem forsøg frem til 9-9.

Første halvleg fortsatte med at være en lige affære, og de to hold gik til pause med stillingen 12-12.

Maria Fisker scorede sit syvende mål i opgøret, da hun otte minutter efter pausen bragte Randers foran 17-16.

Kort efter fik Pauline Bøgelund TTH's anden udvisning i to minutter, men gæsterne fik alligevel udlignet, før Randers bragte sig foran 19-17 ved Ann Sofie Hjort Nielsen.

Louise Egestorp var indtil da mest scorende spiller for TTH, og gæsterne holdt sig inde i opgøret med reducering til 20-21 på vej ind i kampens sidste ti minutter.

Sarah Stougaard udlignede til 21-21, og afslutningen af opgøret blev tæt med føringer på 23-22 og 24-23 til TTH.

/ritzau/