Hollywood-superstjerner anholdt
To af de tunge herrer fra Hollywood måtte en tur bag tremmer i går. (Foto: Scanpix)
Både Martin Sheen og Joaquin Phoenix blev arresteret ved en klimaprotest fredag aften.

Det var to af Hollywoods sværvægtere, som måtte en tur i detentionen i går aftes. Forbrydelsen var dog til at overse, for både Martin Sheen og Joaquin Phoenix nægtede at forlade trappen op til Capitol Hill i Washington, som politiet befalede, og så blev begge de herrer anholdt. Det skriver NBC.

Det var i forbindelse med deres kollega Jane Fondas ugentlige klimaprotest "Fire Drill Fridays", hvor den aldrende, men stadig aktive skuespiller, samler folk i den amerikanske forbunds-hovedstad til store protester. Hun har siden oktober afholdt disse demonstrationer, men i går var det den sidste. Fra næste fredag foregår de i Los Angeles.

Flyvende veganer

Joaquin Phoenix, som forleden modtog en Golden Globe for sin hovedrolle i "Joker" og er et godt bud på en Oscar-vinder snart, har længe agiteret for, at folk skulle skifte deres madvaner ud. Han er erklæret veganer selv.

Joaquin Phoenix lige inden, han blev arresteret, fordi han nægtede at flytte sig fra trappen. Foto: Scanpix

– Jeg fløj fra Los Angeles og hertil (Washington) – det kunne jeg ikke undgå, men jeg kan undgå at fylde mig med kød, sagde han.

Martin Sheen har sjældent undgået en god demonstration, og han har flere gange før blevet arresteret ved nogle sådanne. Han er bedst kendt for sin rolle som præsident i den populære "The West Wing"-serie, som han har modtaget adskillige priser for.

Han er for nylig aktuel i serien "Grace and Franke" på Netflix, hvor han spiller sammen med Jane Fonda.

Under demonstrationen i går holdt han en tale, hvor tilhørerne råbet: – Du er VORES rigtige præsident...

Begge Hollywood-stjerner blev løsladt kort efter med en sigtelse for at forstyrre den offentlige ro.

Martin Sheen er en populær herre ved demonstrationer – i går var han knap så populær blandt politiet, som arresterede stjernen. Foto: Scanpix

 

 


 

via Listen To News