Hollywood-stjerne gider ikke pæne sexscener
Maggie Gyllenhaal smider gerne tøjet for at gøre en sexscene troværdig. Foto: Diane Bondareff/INVISION FOR NEW YORK WOMEN IN FILM & TELEVISION
Den amerikanske skuespillerinde Maggie Gyllenhaal blotter gerne sin krop på det store lærred. Hun gider nemlig ikke utroværdige sexscener.

Når en bar numse eller et blottet bryst rammer det store lærred, kan man aldrig helt vide, om det er skuespilleren eller skuespillerindens egen.

Men er den amerikanske skuespillerinde Maggie Gyllenhaal med i filmen, er der ingen tvivl.

Den 37-årige skuespillerinde går nemlig ind for sexscener, der minder så meget som muligt om virkelighedens sjov i dobbeltsengen.

- Nøgenhed og seksualitet kan være en meget interessant måde at vise folk, der kommunikerer eller netop ikke kommunikerer. Fordi det er sådan, at sex er i det virkelige liv. Hvis det bliver vist som noget andet på lærredet, synes jeg ikke, det er særlig sexet, siger Maggie Gyllenhaal til websitet Vulture.

Den rutinerede skuespillerinde tror nemlig ikke på de pæne sexscener, hvor de elskende ser hinanden dybt i øjnene hele tiden, eller hvor kvinden holder lagnet op foran sin barm dagen derpå.

- Jeg tror ikke selv på det, men jeg dømmer ikke folk, der tror på den salgs. Jeg kan huske, at Julia Roberts engang sagde, at hun ikke ville vise sig nøgen, når nu der ikke var tale om en dokumentar, fortæller Maggie Gyllenhaal.

Men sådan har den populære Hollywood-stjerne det slet ikke selv.

- Jeg kan helt sikkert godt forstå hende, og jeg respekterer det fuldstændig. Men jeg synes, at min krop, og den måde min krop ændrer sig på, er en vigtig del af mit arbejde, siger hun.

Maggie Gyllenhaal er aktuel i tv-serien "The Honourable Woman", hvor hun blandt andet indgår i nogle halvbrutale sexscener.

Newspaq