Hollywood-stjerne drømmer om racerkarriere
Patrick Stewart har benzin i blodet. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP
Sir Patrick Stewart, der er mest kendt fra "Star Trek"-filmene, kunne godt tænke sig at være Formel 1-kører i stedet for skuespiller.

Hollywood-livet kan nærmest ikke sammenlignes med livet som racerkører, fordi de to ting er så forskellige.

Men 74-årige Sir Patrick Stewart, der er kendt for sine roller i blandt andet "Star Trek" og "X-Men", drømmer alligevel om at bytte sit liv som skuespiller ud med racerbiler og benzin.

- Hvis jeg selv skulle vælge, hvad jeg helst ville i verden, så ville jeg køre en Formel 1-bil i Monacos Grand Prix, hvor jeg både slår Lewis Hamilton og Jensen Button på et hængende hår, afslørede den erfarne skuespiller for nylig, da han svarede på en hel masse spørgsmål fra sine fans på Facebook.

Noget andet, han løftede sløret for, er, at han rigtig gerne vil arbejde sammen med den populære skuespillerinde Jennifer Lawrence igen.

- Hun er helt fantastisk, hun har en god form for humor, og så ser hun godt ud, forklarer han.

Dog fortæller Stewart også, at hans travle karriere har betydet, at han er gået glip af mange øjeblikke i sine to børns opvækst.

- Da jeg blev gift og fik børn, missede jeg enorme mængder tid sammen med dem. Jeg så dem måske om søndagen, hvis jeg var heldig. Det var hårdt for dem, siger han.

Newspaq