Hollywood-hunk: Jeg var på vej i hundene
Som 22-årig befandt nu 42-årige Gerard Butler sig i sit livs krise. Foto: Colourbox
Den skotske skuespiller Gerard Butler fortæller i et nyt interview om, hvordan han var ved at gå ned med flaget som 22-årig.

42-årige Gerard Butler har med roller i blandt andet filmene "300" og "Tomb Raider 2" skabt sig en karriere i Hollywod.

Men som ung mand i starten af tyverne, var han på vej i hundene, fortæller han til Seven Magazine.

"Jeg gik fra at være en 16-årig, som ikke kunne vente på at kaste mig ud i livet, til en 22-årig, som var ligeglad med om han døde, mens hans sov," fortæller den skotske skuespiller.

"Jeg ved hvordan det er at føle sig sindssyg, fortabt, aggressiv bange og skrige til verden, at du ikke kan bruges til noget, og at det bedste, du kan gøre, er, at gå skrigende i hundene og rive så mange mennesker som muligt med dig og blive virkelig fucked up på vejen," siger han til Seven Magazine.

"Hvis jeg ikke havde fundet skuespillet - det virker let at sige, at jeg ville være død - men ja, så ville jeg være død," siger stjernen, der med skuespillet fandt glæde i at udfordre sig selv, kunne forsørge sig selv og påvirke andre mennesker.

Nu glæder han sig dog til at kunne nyde livet uden for skuespillet.

"Arbejdet er fint, men jeg ønsker at nå til det stadie, hvor jeg mest glad, når jeg ikke arbejder, så jeg kan arbejde mindre," siger han til Seven Magazine.

Kilde: Contact Music