Hollands prins ligger stadig i koma
I februar blev den hollandske Dronning Beatrix' søn indlagt efter en tragisk skiulykke. Nu står broderen for første gang frem. Foto: Colourbox
Fem måneder efter den tragiske lavineulykke er der ingen bedring i prins Johan Frisos tilstand.

Det har været meget sparsomt med information om den hollandske prins Johan Frisos tilstand efter en tragiske lavineulykke i februar. Det skriver Berlingske.

Tavsheden blev dog brudt under årets traditionelle sommer-fotografering, da broderen, prins Willem-Alexander, åbnede op for at fortælle om Johan Frisos tilstand.

- Min bror er stadig i koma, og der er desværre ikke kommet en forbedring i hans tilstand, fortæller Willem-Alexander, der takker alle, der har givet familien støtte i de vanskelige tider, skriver Berlingske.

I februar blev det hollanske kongehus ramt af tragedie, da Johan Friso involveret i en lavineulykke tæt på skisportstedet Lech i det vestlige Østrig.

Ulykken skete mens prinsen var ude at stå off-piste sammen med gruppe venner. Efter ulykken blev han overført til et hospital i London, hvor han igennem flere år har boet med sin familie.

Kilde: Berlingske