Høgh tror stadig på Chelsea
Til trods for en dårlig jul, så vil Chelsea være med i kampen om det engelske mesterskab til sidste runde, lyder vurderingen fra Jes Høgh.

Det vigtige juleprogram i engelsk fodbold blev tabt af Chelsea og vundet af Manchester United. Men måske bliver de afgørende julekampe ikke så afgørende igen. For Chelsea har stadig lige så store chancer for at blive mestre som Manchester United.

Det vurderer den tidligere danske landsholds- og Chelseaspiller, Jes Høgh, selvom London-klubben har tabt fire point i forhold til Manchester United i løbet af julen, så Chelsea nu halter seks point efter.

»Chelseas chance for at vinde er fifty-fifty. Manchester United har et hårdere program, og deres trup er nok en lille smule smallere, så de seks point har ikke noget at sige. Jeg tror, at det bliver snævert, og først bliver afgjort i sidste eller næstsidste spillerunde,« siger Jes Høgh.

Ifølge Jes Høgh er Chelseas formkurve først og fremmest dalet på grund af en alenlang skadesliste, med flere nøglefigurer på.

»Specielt John Terry, der er anfører, er normalt et samlingspunkt, og det er tydeligt, at Chelsea har manglet en hovedstødsstærk spiller i midterforsvaret ved siden af Carvalho,« siger Jes Høgh, der heller ikke har meget fidus til tredje-målmanden Hilarios optræden.

»Han er ikke ligefrem kendt for at skabe mere sikkerhed omkring sig,« mener Jes Høgh.

De dårlige resultater har smittet af på bænken, hvor træner José Mourinho har været ude med kritik af flere af sine stjernespillere, blandt andre Michael Ballack, men det skal ikke opfattes som et tegn på krise, mener Jes Høgh.

»På de indre linjer har alle spillere hans fulde opbakning, han er ekspert i at få spillerne til at føle sig som om, de er verdens bedste,« slutter Jes Høgh.