Hobro møder CL-hold i træningskamp

Hobro kæmper for overlevelse i Superligaen. Et middel er blandt andet mere træning og testkamp mod FC Astana.
Ove Pedersen har blandt andre hentet Michael Christensen ind som forstærkning til foråret. Nu har man også øget træningsmængden.
Ove Pedersen har blandt andre hentet Michael Christensen ind som forstærkning til foråret. Nu har man også øget træningsmængden. Foto: Pressefoto Hobro/free

Fodboldspillerne fra Hobro IK har ryggen mod muren i forhold til overlevelse i Alka Superligaen i foråret.

Derfor skruer cheftræner Ove Pedersen op for spillernes træning, og han har fundet gode modstandere til klubbens træningskampe.

15 af Hobro-truppens 27 spillere er ansat på fuld tid, og de har skruet op fra fem til syv ugentlige træningspas.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har taget et kæmpeskridt ved at lade fuldtidsprofferne træne et par gange mere om ugen. Jeg har aldrig før set et Hobro-hold træne så hårdt som i øjeblikket. Der har vi virkelig mulighed for at flytte noget.

- Det er en af grundene til, at vi har ansat Ove Pedersen samt en fysisk træner, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen.

Klubben drager på træningslejr i Belek i Tyrkiet fra 4. februar. Her bliver det kazakhstanske mesterhold FC Astana en af modstanderne i en lang række testkampe.

FC Astana tog i denne sæsons Champions League point fra hold som Atlético Madrid, Galatasaray og Benfica.

Også topholdet fra ligaen i Montenegro, FK Mladost Podgorica, er en af modstanderne.

Inden træningslejren i Tyrkiet skal Hobro til Tyskland for at møde Eintracht Braunschweig fra 2. Bundesliga. Det var Braunschweig, som købte Hobro-angriberne Emil Berggreen og Mads Hvilsom.

Hobro holder vinterpause nederst i superligatabellen. Man er fem point efter Esbjerg, der er nærmeste konkurrent. Kun ét hold rykker ud af Superligaen efter denne sæson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.