HK/Danmark

HK's a-kasse henter direktør fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

54-årige Morten Binder bliver direktør for HK's a-kasse. Han kommer fra en stilling som direktør for STAR - Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Morten Binder siger selv, at han har valgt "den gode sags tjeneste"
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Digitalisering. Fremtidens arbejdsmarked for HK'eren. Job til alle gennem en aktiv beskæftigelsespolitik.

Interessen for netop de tre områder har, ifølge HK, betydet et perfekt match mellem HK's akasse og STAR-direktør Morten Binder, der fra 1. maj 2018 vil blive ny direktør for HKA.

- Jeg er helt overbevist om, at vi har skudt papegøjen. Med Morten Binder får HKA en stor kapacitet, der både har erfaring fra politisk ledede organisationer og fra a-kasse, siger formand for HK og for HK's a-kasse, Kim Simonsen, der ikke tøver med at kalde Morten Binder for "ualmindeligt velkvalificeret".

- Morten har vist stor forståelse for, i hvilken retning HKA i de kommende år skal bevæge sig. Og han har et godt blik for alle aspekter af a-kasseområdet - både politisk og lovgivningsmæssigt.

Den kommende HKA-direktør glæder sig til at sætte sig i stolen i Weidekampsgade i København.

- Den gode sags tjeneste er altid et godt udgangspunkt for mig, og jeg ser meget frem til at tage fat, siger Morten Binder.

- HK er et af de områder, hvor det er afgørende nødvendigt at tage fat på samtalen om, hvordan og hvor HK'eren bedst placerer sig i fremtidens arbejdsmarked. Vejen mod fremtiden er digital, også for HKA's medlemmer, siger han.

Morten Binder har ud over stillingen som direktør i STAR været administrerende direktør i Københavns Kommune og kontorchef i Finansministeriet. Desuden sad han i Regeringens Ekspertudvalg vedr. voksen- og efteruddannelse.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.