Hitsangerinde optræder som pirat
En betændelse i øjet gjorde, at den danske sangerinde MØ optrådte med en klap for øjet, da hun gav koncert ved en festival i San Francisco.
Her giver MØ den gas på årets Roskilde Festival - uden klap for øjet.
Her giver MØ den gas på årets Roskilde Festival - uden klap for øjet. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

Selv om koncerten foregik på Treasure Island, havde de færreste af hendes fans nok forventet at se en pirat på scenen.

Men søndag trådte den danske sangerinde Karen Marie Ørsted, bedre kendt som MØ, i ægte sørøverstil op på scenen til festivalen Treasure Island Music Festival i San Francisco iført en klap for venstre øje.

Årsagen var, at den 26-årige dansker havde fået betændelse i øjet. Men der skal mere end betændelse til at stoppe det odenseanske stjerneskud.

- Et betændt øje kommer aldrig til at holde mig tilbage fra noget som helst, skriver sangerinden på sin Instagram-profil om et billede, hvor hun står på scenen iført nederdel, mikrofon og klap for øjet.

For tiden er den unge dansker på turné rundt i Nordamerika, og det går godt for "Pilgrim"-hitmageren på den anden side af Atlanten.

Hun spiller nemlig koncerter næsten hver dag, og derudover har hun åbenbart også tid til at lave musik med de store stjerner. Blandt andet medvirker hun på den populære australske rapper Iggy Azaleas nummer "Beg For It".

Se MØ give den som pirat på scenen lige her: http://instagram.com/p/uV-Fn9Lrxm/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.