Molskroen i Mols Bjerge skal have ny ejer efter 13 år.
Det skriver TV2 Østjylland.
Prisen er 55 millioner kroner, men så følger Strandhotellet, som ligger 100 meter fra Molskroen, med i prisen.
Ifølge tv-stationen dækker det over 46 værelser, 17 på Molskroen og 29 på Strandhotellet, og et grundareal på 35.737 kvadratmeter.
Det er EDC, som står for salget af Molskroen. Her fremgår det, at kroen har eksisteret siden 1923. I 1940 brændte kroen ned og blev genopbygget med dobbelt så meget plads. Siden er kroen blevet renoveret flere gange - senest i 2013.
Siden 1950 har Molskroen været et respekteret sted for gastronomi og vin, og de senere år har især kroens køkken fået stor anerkendelse.
I 2020 blev kroen kåret som "Best Nordic Seafood Restaurant" af 360eatguide, og i 2023 blev stedet hædret med Michelin-guidens "Grønne Kløver" for sin bæredygtige profil, skriver TV2 Østjylland.
Blandt andre har kokken Wassim Hallal været køkkenchef på Molskroen. Under hans ledelse blev Molskroen i 2006 kåret til Årets Restaurant. Wassim Hallal vandt Årets Ret for en forret i 2007, hvor Molskroen også tog titlen som Aarhus' bedste restaurant.