HIK henter Lyngby-spiller
1.divisionsklubben HIK fortsætter med at opruste til forårssæsonen.

I bestræbelserne på at stable et slagkraftigt hold på benene til forårssæsons nervepirrende kampe har HIK?s ledelse i den seneste tid præsenteret en del nye spillere. Det gør de nu igen i form af 24-årige Jacob Josephsen, der tiltræder den 1. januar.

»Jacob Josephsen har spillet over 100 divisionskampe for Brønshøj og Lyngby og har dermed en del rutine. Netop den rutine skal være med til at bære HIK over nedrykningsstregen i forårets kampe,« siger træner Jakob Friis-Hansen:

»Jacob er en stærk spiller, der har spillet mange gode kampe for Lyngby det seneste år, men han er blevet klemt lidt i deres stærke trup, og det kan vi nu nyde godt af. I modsætning til de hidtidige forstærkninger er han ikke en spiller til fremtiden, men en spiller, jeg forventer træder direkte ind på holdet og styrker den centrale midtbane væsentligt.,« lyder det fra træneren.

Med tilgang af Josephsen er HIK nu oppe på syv nye ansigter i truppen, men der arbejdes målrettet videre på at tilknytte yderligere forstærkninger, fortæller HIK?s direktør Nicolai Kaas-Heilmann.