Hertuginde springer ud som netavis-redaktør

Den britiske hertuginde Kate skal i løbet af februar hjælpe en avis, der sætter fokus på unge med mentale problemer.
Hertuginde Kate har fået en ny, spændende opgave.
Hertuginde Kate har fået en ny, spændende opgave. Foto: Tim Ireland/AP

Der er ingen tvivl om, at udsatte børn og unge med psykiske problemer er en sag, der ligger den britiske hertuginde Kate på sinde. Siden hun giftede sig med prins William, har hun flere gange benyttet sin evne til at skabe opmærksomhed til at sætte fokus på sin hjertesag.

Nu gør hun det igen, for i løbet af februar vil netavisen The Huffington Post med hertuginden ved roret nemlig beskæftige sig med netop vigtigheden af mental sundhed hos unge.

Det skriver Hello! Magazine og afslører, at hertugindens fokus vil være at gøre opmærksom på det inspirerende arbejde som lærere, forældre, forskere og professionelle gør hver eneste dag for de unge med mentale problemer.

- Hertuginden af Cambridge har gjort arbejdet med psykisk syge unge til et af sine fokusområder de senere år, og hun er glad for, at The Huffington Post vil hjælpe med at gøre opmærksom på den vigtige sag, fortæller en talsperson fra Kensington Palace.

- Hertuginden vil gøre brug af bidrag fra ledere i sundhedssektoren og fra unge mennesker, forældre og lærere. Vi glæder os til at byde The Huffington Post velkommen næste måned, siger talspersonen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.