Hertuginde fjoller med skotske skolebørn
34-årige hertuginde Kate havde en sjov dag med skotske skolebørn, hvor de legede med balloner og dystede i tennis. Foto: Thomas Lekfeldt/POLFOTO
Under et besøg på en skotsk skole viste hertuginde Kate sig fra både sin sportslige og fjollede side.

Onsdag stod i børnenes tegn for den britiske hertuginde Kate. Hun charmerede sig nemlig ind på en hel flok skotske skolebørn, da de sammen havde en hyggelig tennistræning på Craigmount Highschool i Edinburgh.

Det skriver Billed-Bladet.

Iført sit stilige sorte og hvide træningstøj ville hertuginden hellere end gerne deltage i de sportslige aktiviteter, som blandt andet indeholdt en sjov leg med balloner. Træningssessionen skete med Judy Murray i spidsen - hun er mor til den tidligere Wimbledon-vinder Andy Murray.

Derefter stod den på tenniskamp, hvor hertuginde Kate også gik op i spillet med liv og sjæl, men samtidig havde et smil på læben. Ifølge Billed-Bladet løb hun rundt i træningslokalet og var ikke bange for at folde sig ud på tennisbanen.

Hertuginden havde også overskud til at fjolle rundt med børnene, da kampen var slut, inden hun på velopdragent hjalp til med at rydde redskaberne på plads.

Men legen kunne ikke vare hele dagen. Hertuginde Kate skulle nemlig skynde sig videre til et andet arrangement med velgørenhedsorganisationen "Place2Be", som hjælper børn med psykiske problemer.

/ritzau/FOKUS