Herlev-par vandt syv millioner i Lotto: Her er deres drømme
- Vi åbnede en flaske champagne og skålede. Og bagefter tog jeg mig lige et enkelt glas Chivas Regal, siger lottovinderen. Foto: Colourbox
Et midaldrende ægtepar fra Herlev vandt syv millioner kroner i Lotto. Først åbnede de en flaske champagne, og nu drømmer de stort.

I lørdags blev et ægtepar fra Herlev pludselig syv millioner kroner rigere. Vinderne blev dog først klar over deres held søndag ved middagstid.

- Der plejer jeg at tjekke Lotto-tallene på tekst-tv. Det gjorde jeg også i søndags. Min første reaktion var; det tror jeg ikke på. Så jeg tjekkede lige tallene to-tre gange. Og de passede med de ringe, jeg havde sat om mine på kuponen, fortæller den glade vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

"Den er god nok"

Han fortsætter:

- Så kaldte jeg på konen. Prøv lige at se her, sagde jeg. Så tjekkede hun også. Både tal og dato. Og den var god nok.

Ægteparret ønsker at være anonyme, men oplyser dog, at de er et ægtepar i 50’erne fra Herlev. Hvad gør man så en grå søndag eftermiddag, når man fra det ene sekund til det andet er blevet syv millioner kroner rigere?

Chivas Regal

- Vi åbnede en flaske champagne og skålede. Og bagefter tog jeg mig lige et enkelt glas Chivas Regal, griner han og tilføjer:

- Nu er vi jo ikke alkoholikere, men det skulle fejres.

- Vi havde lidt svært ved at sove natten til mandag. Mandag var vi først i banken og talte senere med Danske Spil, siger vinderen der efter en uge som millioner stadig ikke helt tror på det.

Nu skal en række drømme opfyldes.

- Vi køber et nyt hus og en ny bil, siger den nybagte Lotto-millionær og tilføjer, at der også er lidt klatgæld at betale ud.

Ikke færdige med Lotto

Herlev-parret er dog ikke færdige med at spille Lotto.

- Vi har spillet de samme faste tal i nogle år. Men nu kan det godt være, vi finder nogle nye tal. Jeg tror ikke på, jeg kan vinde med de samme tal igen, griner han.

De heldige Lotto-millionærer har fået tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil.

Det lykkebringende spil blev købt hos Spar, Persillehaven 111, 2730 Herlev.