Her er Jennifer Lopez slanke-hemmelighed

Sådan beholder J.Lo sin booty - mens hun holder sig slank. Fire små måltider er en del af hemmeligheden.
J.Lo har sønnen Max og datteren Emme. Og superstjernen holder sig godt.
J.Lo har sønnen Max og datteren Emme. Og superstjernen holder sig godt. Foto: Colourbox

Jennifer Lopez spiser fire små måltider i løbet af en dag. Superstjernen går nemlig op i at holde sin krop kurvet - men veltrænet. En balance, der kræver alsidig kost og træning. Det fortæller en kilde tæt på stjernen til Female First.

- 'Jen' drikker iskoldt vand for at sætte gang i sit stofskifte. Hun har bandlyst kulhydrater efter kl. 16.00 . Og så holder hun sig til fire små måltider om dagen, der alle er fyldt med protein, fortæller kilden.

Derudover træner 'Jenny' med sin 25-årige danser-kæreste Casper Smart.

- 'Jen' står op kl. 6.00 hver morgen og træner i en times tid. Hun hader at lave de samme øvelser to dage i træk, så hun skifter derfor mellem styrketræning, yoga og løbeture på stranden, fortæller kilden til Closer Magazine.

Jenny er desuden glad for at sjippe, når hun rejser. Hun laver også gerne mavebøjninger i op til fire minutter ad gangen, fortæller kilden.

Men det vigtigste er 42-årige Jennifer Lopez' motivation. Hun elsker nemlig at træne sammen med sin 23 år yngre kæreste, Casper - som altså virkelig kan sætte gang i superstjernen, fortæller kilden.

Kilde: Female First

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.