Her er Jennifer Lopez slanke-hemmelighed
J.Lo har sønnen Max og datteren Emme. Og superstjernen holder sig godt. Foto: Colourbox
Sådan beholder J.Lo sin booty - mens hun holder sig slank. Fire små måltider er en del af hemmeligheden.

Jennifer Lopez spiser fire små måltider i løbet af en dag. Superstjernen går nemlig op i at holde sin krop kurvet - men veltrænet. En balance, der kræver alsidig kost og træning. Det fortæller en kilde tæt på stjernen til Female First.

- 'Jen' drikker iskoldt vand for at sætte gang i sit stofskifte. Hun har bandlyst kulhydrater efter kl. 16.00 . Og så holder hun sig til fire små måltider om dagen, der alle er fyldt med protein, fortæller kilden.

Derudover træner 'Jenny' med sin 25-årige danser-kæreste Casper Smart.

- 'Jen' står op kl. 6.00 hver morgen og træner i en times tid. Hun hader at lave de samme øvelser to dage i træk, så hun skifter derfor mellem styrketræning, yoga og løbeture på stranden, fortæller kilden til Closer Magazine.

Jenny er desuden glad for at sjippe, når hun rejser. Hun laver også gerne mavebøjninger i op til fire minutter ad gangen, fortæller kilden.

Men det vigtigste er 42-årige Jennifer Lopez' motivation. Hun elsker nemlig at træne sammen med sin 23 år yngre kæreste, Casper - som altså virkelig kan sætte gang i superstjernen, fortæller kilden.

Kilde: Female First