Her er de 10 Vild med dans-deltagere
Foto: Polfoto, AP, Michael Sohn
Svømmeren Jeanette Gray Ottesen, Thomas Bo Larsen og Saseline er blandt dem, der skal dyste i år.

Rygterne har længe svirret om snart den ene og snart den anden kendis, der skulle være med i denne sæson af Vild med dans.

Men nu er de 10 deltagere endelig fundet og bekræftet fra TV2's side.

Dermed kan det afsløres, at det er de tre skuespillere Camilla Bendix, Thomas Bo Larsen, Louise Mieritz, tv-vært Joakim Ingversen, håndboldspillerne Lars Rasmussen og Louise Svalastog Spellerberg, golfspilleren Monica Christiansen, de to sangere Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen samt svømmeren Jeanette Ottesen Gray.

- Hvert år bliver vi spurgt, om vi laver Vild med dans igen - og hvert år er svaret, at det gør vi, så længe seerne elsker programmet, og vi fremfor alt kan præsentere et værdigt hold af danske stjerner, der har modet til at gå på gulvet og ind i den forvandlingskugle, som Vild med dans også er.

- For Vild med dans kan trylle. Programmet er uofficiel danmarksmester i at flytte vores fordomme omkring den enkelte deltager og deres potentiale. Og når jeg kigger på årets hold, skulle jeg mene, at vi stiller i absolut stærkeste opstilling.

- Fælles for de ti er, at de alle har udtalt, at de deltager for at vinde. Det er Vild med dans i topform på vej på det vildeste eventyr, siger TV2's underholdningschef, Gitte Madsen.

Der er både gengangere og nyheder, når det gælder de professionelle dansere, som skal svinge de kendte.

De 10 dansere er Michael Olesen, Mie Moltke, Silas Holst, Claudia Rex, Malene Østergaard, Mads Vad, Thomas Evers Poulsen, Karina Frimodt, Ronnie Handskemager og Marc Christensen.

Malene Østergaard, Ronnie Handskemager og Marc Christensen er med i Vild med dans for første gang. Malene, som bor i Los Angeles, kommer fra en karriere som latindanser, mens de tidligere konkurrencedansere Ronnie og Marc nu underviser i både standard- og latindans.

Vild med dans-veteranerne Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen er tilbage efter en sæsons pause.

I dag, mandag 13. august, mødes alle ti par for første gang til det, man kan kalde deres første fælles arbejdsdag. Det er nemlig i dag, at traileren til programmet optages.

Programmet kan ses fra den 7. september, og finalen vil blive afholdt den 9. november.

/Ritzau/