Her er alle detaljerne fra Pippa Middletons bryllup
James Matthews og Philippa "Pippa" Middleton blev mand og kone i weekenden. Foto: Pool/Reuters
Hertuginde Kates søster, Philippa "Pippa" Middleton, giftede sig i weekenden med den stenrige finansmand James Matthews ved en overdådig ceremoni.

Da hertuginde Kate giftede sig med Storbritanniens prins William i april 2011, var det ikke kun bruden, der var i fokus.

Hertugindens brudepige og lillesøster, Philippa "Pippa" Middleton, tiltrak sig enorm opmærksom for sin udstråling og den måde, hvorpå brudepigekjolen smøg sig om hendes krop.

Efter brylluppet har Pippa Middleton, der fik tilnavnet "perfect Pippa", blandt andet haft sin egen klumme og udgivet en bog om at lave den perfekte fest.

Pippa Middleton blev hurtigt en del af det britiske jetsetmiljø, og derfor var medierne naturligvis på pletten, da det i weekenden var hendes tur til at gifte sig.

Det skriver blandt andet avisen The Telegraph.

Lørdag den 20. maj sagde hun nemlig ja til den velhavende finansmand James Matthews i landsbykirken St Mark's Church i Englefield, Berkshire, som ligger tæt på Bucklebury omkring 80 kilometer vest for London.

Ceremonien varede 45 minutter, og bruden, der blev fulgt til alters af far Michael Middleton, var iklædt en blonde brudekjole af Giles Deacon, et slør fra Stephen Jones, stiletter fra Manolo Blahnik og en tiara på toppen af de mørke lokker.

Blandt brylluppets celebre gæster var naturligvis hertuginde Kate og prins William samt parrets to børn, treårige prins George og toårige prinsesse Charlotte, der var henholdsvis brudepige og brudesvend.

Også prins Williams kusine prinsesse Eugenie og tennisstjernen Roger Federer var med til brylluppet.

Prins Harry deltog også i Pippa Middletons og James Matthews' store dag.

Medierne havde spekuleret i, om prinsens kæreste, Suits-skuespillerinden Meghan Markle, ville ledsage ham i kirken, men det gjorde hun ikke.

Ifølge mediet Hello! Magazine kørte prinsen efter ceremonien til London for at hente Markle, så de sammen kunne deltage i den efterfølgende reception på herregården Englefield House.

/ritzau/FOKUS