Hendes mand døde: Nu vælter millionerne ind
Camilla Birkegaard gik fra skolelærer til succesfuld direktør, da hendes mand døde i 2007. Foto: Dykon/Pressefoto
Da hendes mand døde i 2007, efterlod han Camilla Birkegaard en konkurstruet dynefabrik. 10 år senere er den solgt for et trecifret millionbeløb.

Da Jens Fredholm midt i finanskrisen døde af en blodprop, var det en konkurstruet dynefabrik, han efterlod sin hustru, Camilla Birkegaard. Hun skulle nu pludselig ikke kun bakse med sorgen, men også med en ny rolle som dynefabrikant. Tidligere arbejdede hun som skolelærer.

10 år senere er krisen dog vendt til success for Camilla Birkegaard, der nu har solgt fabrikken Dykon til Erhvervsinvest for et trecifret millionbeløb. Det skriver Børsen.

- Der er været mange følelser forbundet med det her, og jeg er super glad for, at jeg stadig får mulighed for at være en del af Dykons fremtid. Dengang jeg startede på Dykon, var det lidt af nød, fordi Jens gik hen og døde, men nu vælger jeg det aktivt, og det er en rigtig dejlig følelse, siger Camilla Birkegaard til Børsen. 

En stor del af succesen, fortæller hun, stammer fra en alliance med IT-manden Peter Bøgh Petersen. 


Sammen har Camilla Birkegaard og Peter Bøgh Petersen vendt Dykon fra en konkurstruet virksomhed til en kæmpe succeshistorie. Foto: Dykon/Pressefoto.

Camilla Birkegaard er sikker på, at hendes arbejde bliver værdsat i det hinsides.

- Det har været en fantastisk spændende rejse. Jeg er dybt taknemmelig, og jeg er sikker på, at der sidder en deroppe et eller andet sted og er yderst tilfreds, siger Camilla Birkegaard til Børsen.

Hun fortsætter som HR-ansvarlig i Dykon og beholder 10 procent af aktierne.