Helt rolig: Nul forsvarspanik hos Knudsen
Michael V. Knudsen mener ikke, at landstræner Ulrik Wilbek har grund til at være bekymret over forsvaret.

Håndboldlandstræner Ulrik Wilbek gav efter OL-forberedelsesturneringen Scandinavian Open udtryk for bekymring over det danske forsvarsspil.

Han mente ikke, at defensiven havde det niveau, han forventede. Men der er ingen grund til panderynker, forsikrer stregspilleren Michael V. Knudsen.

- Vi har skiftet en del ud undervejs og prøvet forskellige opstillinger af, og på den måde vil der opstå usikkerheder, men der gør der inden hver turnering.

- Skal man pege et eller andet ud, der ikke er gået så godt i opstarten, er det måske det, men jeg er bestemt ikke bekymret.

- Med de erfarne folk, vi har med her i turneringen, så har vi alle forudsætninger for at stå godt i forsvaret. Hvis det skulle være vores største problem, ser det godt ud, siger Flensburg-spilleren.

Han glæder sig dog til at få prøvet aftalerne af i praksis og se, hvordan holdet præsterer, når det bliver alvor.

Det får danskerne mulighed for søndag klokken 22.15 dansk tid, hvor Ungarn venter i den første gruppekamp.

- Det er vigtigt, at vi kommer godt ind i turneringen og finder en tryghed i forsvaret. Vi skal have basen på plads mod ungarerne, siger Knudsen.

Han har noteret sig, at ungarerne med tilgangen af Lazslo Nagy har løftet sig en del. Den 209 centimeter lange bagspiller var på vej til at skifte til spansk statsborgerskab, men har tilsyneladende fortrudt.

I hvert fald optræder han nu igen for ungarerne efter en del års pause.

- De har haft problemer med at holde niveau hen over en turnering, men de har fået en helt anden bredde med ham på holdet.

- Hvis han begynder at lave mange mål, skal vi selvfølgelig sætte nogle af de ting i spil, som vi har trænet, siger Knudsen.

/ritzau/